Aanleg en onderhoud sportvelden

Ons bedrijf verzorgt voor u de complete aanleg en het onderhoud van verschillende soorten sportvelden. Of het nu een natuur- of kunstgrasvoetbalveld is, wij realiseren het voor u.

Zo verzorgen we voor u:

  • Aanleg van sportvelden en voorzieningen
  • Groot- en dagelijks onderhoud van velden
  • Aanleg en onderhoud van drainage
  • Uitzetten velden en belijning
  • Kwaliteitscontroles en invenstarisatie
  • Bemestingsplannen
  • De aanleg van tribunes
  • De levering van de verlichting
  • De levering van de doelen en dugouts

 

Dagelijks onderhoud sportvelden

Naast het maaien en verticuteren van de velden is ook een goed bemestingsplan erg belangrijk, wij kunnen u hierin advies geven en houden hierbij o.a. rekening met de ligging van het veld, de grondsoort, het soort gras enzovoorts.

 

Groot onderhoud sportvelden:

 Naarmate het seizoen vordert wordt de grasmat slechter, vooral bij de doelen is dit vaak een probleem. De tijd tussen het einde van het seizoen en de start van het volgende seizoen is vrij kort. In deze periode moet er weer een volledig bespeelbare grasmat afgeleverd worden. Wij bereiken dit onder andere door het leggen van blokzoden. De slechte plekken in het doelgebied of op de rest van het veld worden vrijgemaakt van het gras wat er nog staat en geëgaliseerd. Ook de hoogte controleren we vervolgens worden de blokzoden gelegd. Door de dikte van 5 cm. zijn deze binnen een week vastgegroeid.

 

 

 Groot- dagelijks onderhoud sportvelden voor Bilderberg Hotels

Voor Bilderberg Hotels verzorgen wij in Garderen, Wolfheze en andere plaatsen het dagelijks onderhoud van de voetbalvelden als er trainingskampen zijn voor verschillende topclubs uit binnen- en buitenland. We lopen het veld na als er een training is geweest en als er slechte plekken zijn leggen we ook hier graszoden.

 

 Eer van ons werk, een mooi veld in Garderen waar Jong-Oranje voetbalde tijdens hun trainingskamp en waar wij het veldonderhoud verzorgde.

 

 Voor het onderhoud.                                    Na het onderhoud. (Opdrachtgever Bilderberg Hotels, op het veld van Wodanseck te Wolfheze)

 

Drainage reinigen

De drainage van een sportveld wordt, afhankelijk van de omstandigheden, meestal rond de 3 á 4 jaar gereinigd. Dit gebeurt door de drainagebuis te spoelen. Zo wordt goede afwatering weer gegarandeerd en kunnen ook verstoppingen opgespoord worden.

 

        
      
 

 

 

Subcategorieën

J.C. van Veldhuizen BV
Hoveniers en straatwerken

Kauwenhoven 80
6741 PW Lunteren

Telefoon: 0318 - 48 64 03

Algemeen:

06 - 53 31 11 41 (Jan v. Veldhuizen)

Infra/Riool:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)

Groen/Sport:

06 - 51 83 17 14 (Wim Brussen)

Gps/Tekenen:

06-22 89 59 40 (Dick Dirksen)


Email: jan@jcvanveldhuizen.nl

Kvk Arnhem nr 09.077423
BTW nr. 8159.74.516.B01